Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία,
Αθήνα

Γεώργιος Πατσής

Διευθύνων Σύμβουλος Obrela Security Industries

Γεώργιος Πατσής
Γεώργιος Πατσής

Ο Γιώργος Πατσής είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Obrela Security Industries (www.obrela.com), εταιρεία παροχής εξελιγμένων υπηρεσιών και προηγμένων τεχνολογικών λύσεων στην ασφάλεια πληροφοριών κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο. Γεννηθείς το 1973, ο Γιώργος Πατσής έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο University College of London (UCL) ενώ διαθέτει MSc Information Security Management από το Royal Holloway University of London (RHUL).

Έχει επαγγελματική εμπειρία άνω των 15 ετών στη διαχείριση διαδικασιών ασφάλειας (security operations management), το μάρκετινγκ, τη διαπραγμάτευση, και την επιχειρησιακή ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών καθώς επίσης, διαθέτει βαθιά γνώση τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και της ευρύτερης αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μέσης Ανατολής έχοντας δουλέψει για μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς (Global 500 Corporations).

Οι ανειλημμένοι ρόλοι και οι ευθύνες του περιλαμβάνουν θέσεις όπως αυτή του Διευθυντή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, του Διευθυντή Ασφάλειας Πληροφοριών για πολυεθνικούς οργανισμούς, καθώς επίσης και του συμβούλου σε θέματα ασφάλειας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ο Γιώργος Πατσής συνεισφέρει στην επιστημονική κοινότητα παρέχοντας αδιάκοπη έρευνα μέσω της ίδρυσης των Obrela Security Labs στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών. Επίσης, έχει συγγράψει πολλά επιστημονικά άρθρα σχετικά με την Ασφάλεια Πληροφοριών τα οποία δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά, forums, websites κλπ. Τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή τύπο.

Επιπλέον, είναι α) μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης, μία λέσχη η οποία ιδρύθηκε το 1875 και καθιερώθηκε από τότε σαν κέντρο κοινωνικής και πνευματικής ζωής με ιδιαίτερη ακτινοβολία, β) αναπληρωματικό μέλος ΔΣ στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και γ) ενεργό μέλος του Σωματείου Αποφοίτων των Πανεπιστημίων UCL και RHUL.

Το 2013 ο Γιώργος Πατσής επιλέχθηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους επιχειρηματικούς ηγέτες παγκοσμίως για να γίνει μέλος του Endeavor Global Network, ένα δίκτυο σημαντικών επιχειρηματιών το οποίο στόχο έχει να συμβάλει στην αλλαγή της επιχειρηματικότητας και στη καινοτομία.

Ομιλητές

Μαρία Αλεξίου Η Μαρία Αλεξίου έχει συνεργασθεί και ως ειδική εμπειρογνώμων για το Υπουργείο Εργασίας, τον Ο.Α.Ε.Δ., τον ΕΟΜΜΕΧ, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, το Διεθνές Γραφείο Εργασίας και άλλους φορείς σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.
Αλέξανδρος Ι. Γιαννέλος Ο Αλέξανδρος Γιαννέλος έχει διατελέσει Διευθυντής Ποιότητας & Οργάνωσης, Εμπορικός Διευθυντής Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, Μέλος Δ.Σ. ΔΕΣΦΑ ΑΕ, Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών και Διευθυντής Πωλήσεων σε μεγάλη Βιομηχανική εταιρεία.
Σταύρος Γούτσος Ο κ. Σταύρος Κ. Γούτσος είναι Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών με έμφαση στα Συστήματα Ποιότητας και τη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων».
Παναγιώτης Γ. Δράκος Ο κ. Παναγιώτης Δράκος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών. Παράλληλα, είναι Μέλος ΔΣ της European Issuers (Ευρωπαϊκή Οργάνωση Εισηγμένων Εταιρειών), του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, του Συλλόγου Αποφοίτων του Harvard University καθώς και του Harvard Business School.
Σπύρος Κυρίτσης Ο Σπύρος Κυρίτσης είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΕΥ και αιρετός Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) από τον περασμένο Ιανουάριο. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΣΜΕΧΑ από το 2011, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ την περίοδο Μάιος 2012 – Ιανουάριος 2014.
Ευάγγελος Μαρκόπουλος Ο Καθηγητής Δρ Ευάγγελος Μαρκόπουλος είναι εμπειρογνώμων, επιχειρηματίας, επιστήμονας και ακαδημαϊκός στον τομέα της τεχνολογικής διαχείριση γνώσης, έργων και καινοτομίας με εφαρμογές στην τεχνοκρατική επιχειρησιακή ανάπτυξη επιχειρήσεων και επενδύσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Μιχάλης Μασουράκης Ο Μιχάλης Μασουράκης είναι Επικεφαλής Οικονομολόγος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
Γεωργία Μουρλά Η Γεωργία Μουρλά είναι Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Εκδοτριών της εταιρίας «Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών» από το Μάιο του 2011.
Γεώργιος Πατσής Ο Γιώργος Πατσής είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Obrela Security Industries (www.obrela.com), εταιρεία παροχής εξελιγμένων υπηρεσιών και προηγμένων τεχνολογικών λύσεων στην ασφάλεια πληροφοριών κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο.
Αθανάσιος Σαββάκης Διευθύνων Σύμβουλος της NATIONAL CAN HELLAS A.E.. Μέτοχος και μέλος Δ.Σ. της BioSolids ΑΕ (βελτιωτικά εδάφους). Μέλος ΔΕ του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ). Μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).
Διονύσιος Σπαθής Ο Σπαθής Διονύσιος εργάζεται 15 χρόνια στην Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου και τα τελευταία 7 χρονιά είναι Διευθυντής του τμήματος Μεταλλουργίας. Ακόμη είναι μηχανικός τεχνικής υποστήριξης πελατών δίσκου.
Αθανάσιος Στούμπης Ο Αθανάσιος Στούμπης είναι διευθύνων σύμβουλος της Velos Trans, θυγατρικής του ομίλου FDL. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής και Operations Manager στην Foodlink, ενώ έχει εργαστεί στην Pillsbury Hellas, στην Diageo και στην Metaxa.
Δημήτρης Τσιόδρας Από το 1988 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί στην "Ελευθεροτυπία", την Καθημερινή, στο Σκάϊ, το MEGA, τον FLASH, τον Επενδυτή, το περιοδικό "Διπλωματία". Αρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ΜΜΕ (Le Monde Diplomatique, Courrier International, International Relations).
Απόστολος Τσούμπρης Ο Απόστολος εξειδικεύεται σε θέματα Risk Management, Customer Loyalty, Digital Transformation και Big Data & Analytics ενώ διευθύνει μία ομάδα εξειδικευμένη σε θέματα Strategy & Business Consulting, Business Process Management και Corporate Performance Management. Στέλεχος επιχειρήσεων με βαθιά γνώση των τομέων Τηλεπικοινωνιών, Τραπεζικών εργασιών και λιανικού εμπορίου.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team